основна фигура: The Георги?

от Moonshine

сънуван на 02.01.2009
добавен на 02.01.2009 17:05:28

Много объркано. Спомням си действия, които не са особено свързани помежду си. Първо аз и Снеж отивахме към парка в някаква негова част, в която има около 7-8 пейки, образуващи нещо като буквата 'П', за да изпушим по цигара. На една от пейките видях една позната /Алекс/ с две нейни приятелки. На една от отсрещните пейки имаше три непознати момчета по на около 17-18 години. Изведнъж сякаш върнах времето и аз и Снеж отивахме към същото място, само че Алекс и приятелките й ги нямаше, а аз бях облечена в дрехите на Алекс, но бях себе си. Следващото, което помня, е, че говорех с едно от тези момчета и изтърквах кецовете си в панталоните си.

В слеващия момент отново бях със своите си дрехи, а Алекс и приятелките й - на тяхната пейка. Аз и приятелката ми отидохме към пейката на другите три момичета. В следващия миг около пейката се струпаха много деца (около 2-3-ти клас, на които Алекс раздаваше цигари (помня, че бяха тънка 'карелия'!хах.). Даде на мен и Снеж. Обърнах се и видях, че The Георги ме вижда с цигара и че Виктор си тръгва именно заради цигарите. Момчето тръгна към Алекс, викайки й да даде и на него цигара. Аз - не знам защо - й казах да не му дава й путнах цигарата, която беше извадила от кутията, обратно към нея. Всичко обаче ставаше със смях.

Следващото, което си спомням, беше, че аз и Никс сме в училище. качвахме се към третия етаж. бяхме се подпряли на парапета на стълбите, откъдето аз махнах на мария от класа на георги. обърнах се обратно към стълбите и го видях той да се качва, но да не гледа пред себе си. беше се обърнал назад, но вървеше напред и бе на милиметри от мен. аз обаче се обърнах с гръб към него, очаквайки да се бутне в мен. не го направи. не го видях кога е отминал нататък, но никс ме попита; "видя ли го?", а аз й отговорих "даа, видях го." Обърнах се и тръгнах към втория етаж на училището.

И се събудих. ОС или полуосъзнат сън?


Коментар от автора за съня и спането

Не мога да описвам сънища, съжалявам за което. Просто... чета си написаното и имам чувството, че е написано от 12-годишно хлапе. отвратително е >.<


Допълнителна информация за съня

Степен на осъзнатост

2 - Помислих си, че може и да сънувам.

Техника за постигане на осъзнатост

Предизвикване на осъзнат сън чрез наказване

Продължителност на спането

8-10 часа

Действието се развива в

Бъдещето

Допълнителна информация

Молба за интерпретация на съня;

Коментари


Добавете коментар към съня

Заглавие на коментара Ви

Съдържание